4 Eylül 2010 Cumartesi

Galatasaray Anagram Testi :"Emre Belezoğlu gerçek Galatasaraylı mı?"

Evet, kimin gerçekten Galatasaraylı olduğunu belirtecek harika bir test buldum ve sonucunda hangi şahısların bu testi geçemediğini tespit edeceğiz. Blogu takip edenler Sergen Yalçın'a ters manyel testi yaptığımızı bilirler. Şimdi de Galatasaray'da turnusol vazifesi görecek bir testi ortaya sürüyorum.

İlk delilimiz olarak Delnan Polat imzalı faksı sunalım. Buna göre gerçek yazılışı Adnan Polat olan kulüp başkanının adı ve soyadı anagramik deformasyona tabi tutularak fakstaki haliyle karşımıza çıkmaktadır. Yani anagramik deformasyona uğratmak suretiyle gerçek Galatasaraylıların orta dünyadaki elfçe adlarını öğrenebiliyoruz.

Şimdi elf, orta dünya vs. diyenler için alttaki resimde yazılanlara bakarlarsa işin ciddiyetini anlayabilirler!

İkinci delilimiz stereotype.blogspot.com'dan. Aşağıda gördüğünüz üzere Galatasaray'ın orta dünyadaki eki blub'tür. Yani anagramik deformasyona uğratılmıştır. Bu da bize bir çok şeyi kanıtlar gibi.

Zurnanın zırt dediği yere geldik işte. Dün, beni hayatımda uykuya sevkeden ilk milli maçımızın oyuncularının orta Asya bozkırlarındaki yazımlarını hep birlikte görüyoruz. Sadece gerçek Galatasaraylıların anagramik deformasyona uğradığını tüm açık zihinliler fark etmiştir umarım. Emre'nin doğru yazılacağı zaten sizi şaşırtmamıştır ama Hakan Kadir Balta'ya da yazık olacak...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ahahah, uyu bence artık sen.

Şu kelime doğrulamayı da kaldırsana yahu.

Lev Kom dedi ki...

O kelime doğrulama bana gözükmediğinden haberim bile yoktu.

Lev Kom dedi ki...

Not: Başlıkta yanlışlık yoktur. Belözoğlu yazsaydım anagrama dahil ederdim ve gerçektan Galatasaraylı olduğuna inanırdınız :)

Bu meseleyi boşuna yoruma yazmayın. :)

sukullaci dedi ki...

arda tunak tunak tun

Related Posts with Thumbnails