19 Mayıs 2011 Perşembe

Beşiktaş'a Transfer Yaparken FM'nin Kullanım Amacı

Normalde Porto gibi kulüpler oyuncunun profiline göre transferler yaparken biz de bu durum genellikle şöyle oluyor.
1-Oyun fm2009.exe ikonuna tıklanarak açılır.
2-BBVA Liga seçilir.
3-Real Madrid seçilir.
4-Teknik kadro tıklanır.
5-Asistanımız Manolo Ruiz'dir ve kişisel bilgilerine bakıyoruz. Ayrıcalık gösterdiği veya beğendiği kim varmış. Schuster. Schuster'e tıklanır oyuncu olmadığı anlaşılırsa takıma teknik direktör olarak getirilir.

6-Real Madrid'e tıklanır ve kadromuz önümüze gelir. AM C ihtiyacınızın varlığını anlamışsınızdır. Takım da bu pozisyonda kimler oynamaktadır. Guti ve Rafael van der Vaart bu ihtiyacı karşılayabilir. Guti'nin ismi forma arkasına yazıldığında tasarruf yapılabileceğini düşünerek Guti seçilir.
7-Guti'ye tıklanır. Kişisel bilgilerine girilir. En iyi anlaştığı kimlermiş bir bakılır.

8-Tasarruf mantığından ötürü Raul seçilir. Kişisel bilgilerine tıklanır. Doğuştan lider olduğu anlaşılınca İbrahim Üzülmez'i gücendirmemek adına transferinden vazgeçilir.
9-Laudrup ve Hierro'nun futbolu bıraktığının tıklanarak anlaşılması hayal kırıklığıyla birleşerek büyütecin yanına Rico Paşa yazdırır. Çıkan sonuçlarda Ricardo Quaresma vardır. Quaresma seçilir. Ekranda gözükmese de nefret ettiği insanların başında rakibimizin teknik direktörü F.R. gelir. Bu adamı takıma kazandırırlar.
10-Q7'nin kişisel bilgilerine tıklanır ve karşımıza Almeida çıkar. Lakin transfer sezonu bitmiştir ve kış dönemine kadar beklenir.
11- Hugo Almeida Beşiktaş'a gelir. Aynı taktikler kendi üzerinden denenir. Eller boş kalmıştır.


12-Ezeli rakibe gidilir. Atletico Madrid'den ismi en az karakter kullanılarak yazılan adamı seçilir. Lakin öncesinde savunmacı Pablo,  Atletico "B"'ye gönderilir. (Burada hile yapıyoruz, benim fm'cim işini bilir)

13-Simao seçilir ve takıma kazandırılır. Kişisel bilgilerine tıklanır ve .......

14-Forlan'a tıklanır; Cadı da gelebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails