12 Nisan 2009 Pazar

Beko Uzatır Mı?



Beşiktaş taraftarının Beko ile ilişkisi çok eskidir. Hatta hatırladığım bütün şampiyonluklarda formada Beko vardı. Sponsor değiştiği için forma almayanları bile tanıyorum. Bir şekilde Beşiktaş'ın yeni formalarındaki reklam elle rahatlıkla koparılabiliyor. (Varsayım: Galatasaray ve Fenerbahçe'nin forma çeşitlerindeki reklam baskılarının çoğu Beşiktaş'ın forması gibi değil, belki de Beşiktaş yönetimi gizli bir şekilde taraftarının rahatsızlığını bu şekilde gideriyor). Beko ise uzun süredir Britanya pazarında ve 2007 yılında Watford'un ana sponsoru oldular. Bu sene sonunda sözleşmeleri bitiyor. Takıma epeyce katkı yaptıkları söyleniyor ama Watford, ligde ne düşecek ne de çıkacak pozisyonda bulunuyor. Belki de Beko'nun Premier olması zamanı da gelmiştir. Bu ekonomik sıkıntıda pay kapabilirler.

2 yorum:

Olive Tree dedi ki...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

taksim dedi ki...

Antreman forması dışında her ürettiğine sponsor logosu koymayı kendine pay biçmiş bir yönetimin, taraftar söksün diye boktan kalitede baskı yapacağını düşünmüyorum pek :)
Azıcık taraftarlarına baksalar, azıcık bir şeyler ile ilgilenseler, herkesin ne kadar bu işten mutsuz olduğunu görürler. Çok zor değil bir tane reklamsız taraftar forması yapıp satmak ama nerde o kafa onlarda..

Beko, formaya uyum bakımından 1 numara kaldı senelerce, zor oldu başkasına alışmak tabiki.. Hatırlarım, çok sıcaktı hava, kapalı; "beko uyuma kapalıya klima" diye bağırmıştı bir kere hatta..
güzeldi ya BEKO..

Related Posts with Thumbnails