30 Kasım 2010 Salı

. ve .


Y.D.=Çok kötü bir başkan. Kulübü gözyaşlarıyla yönetmeye çalışıyor ama Alice gibi küçülünce o gözyaşları içinde boğulma tehlikesi geçiriyor. Enerji sektöründeki pozitif ivme kendisine kulübe rahatça borç verme imkânı sunuyor. Son aylarda konuşmamasıyla, tavsiyelerde bulunmasıyla bütün tabloyu ters çevirebilir lakin radyoaktif oyuncuları transfer ediyor.

R.D.=Beşiktaş’ın potansiyel başkanı, Y.D. işlerin başına geçtiğinde kulüp yönetimine talip olabilir. Eğer tribünlerde edilen küfre karşı tavrını netleştirirse Y.D.’den çok daha iyi bir başkan olur.

İ.Ü.=Lakabını bir Osmanlı padişahından almaktadır. Herkes kendisini top sürerken yere bakmakla suçlarken, kendisi sahaya atılan madeni paraları topluyordu. Bu nedenle İzmit’in büyük bir bölümü kendisinindir. Son dönemlerde millette atacak para kalmadığından futbola dönüp içindeki Carlos’u “orta”ya çıkarmıştır.

S.E.=Kod adı Grizz. Beşiktaş’ın kara kutusu. Bir cümle 10 saniye sürecekken içindeki kelimelerin 3-4 tane eşanlamlısını söyleyerek zamanı uzatan biridir. Dilbilgisinin kuvvetli olduğu gerçektir. Hakemleri koruma içgüdüsü vardır. MHK’nın potansiyel başkanı olabilir. Çocuğu da Beşiktaş öz kaynak düzeninden yetişmiştir.

S.Y.=Kıskanç imparator. Cümlelerin başıyla sonu bile tutarsızlık gösterebilir. Atlıkarınca futbolcuların piridir. Sahada sadece oynamak için yaratılmıştır. Oturduğu yerden gol atmada mahirdir. Gece hayatına düşkündür. Sağ elle yazar, solla çakar.

F.T.=Gururlu, mağrur, İngilizcesi beginner, İtalyancası intermediate, argosu advanced.Galatasaray'ın tarihini değiştirenlerin başında geliyor. Sevmeyeni de kendisini seviyor. İsviçre bankasında hesabı bulunamaz!

A.P.= Gerçekten anlaşılamıyor. 90’ların başındaki kararları Galatasaray’ı 2000’lerin takımı olmaktan alıkoymuşken F.T.’nin gelişiyle paçasını kurtarmıştır. Siyasette başarısız olmuştur. Futbolda başarısız olması çok daha mümkündür. A.S. ile iki kardeşten daha ötedirler. Habil-Kabil olmazsa kodumuz format 1905:

H.Ş.: Galatasaray’ı nefretle sevenlerin başını çekiyor. Futbol camiasında etki alanı çok geniş. Muhafazakâr kanallarda gözyaşı dökmeyi seviyor. Kalbine hükmedebilseydi şu an başta bulunanı devirecek potansiyele sahipti.

A.Y.= Modern Neron ama despot değil. Türkiye’deki çoğu başkan gibi inşaat sektöründe söz sahibidir. Son ana kadar transfer yapmaz bu da hocalara güvenmediğini gösterir. Küfürden güya nefret eder. Rakiplerini başta ekarte eder. Taraftarları sevmez gibi gözükse de hakkını teslim ederler. En büyük şansı Y.D.ve A.P.’dir.

E.B.= Eğer savaşlar çim sahalar üzerinde yapılsaydı muhakkak A.H.’in en büyük rakibi olurdu. Özünde iyi ama yeşili görünce delirmektedir. G.H. kramponlarını temizlemeseydi, şu an bir hiçti.

D.L.=Anakin Skywalker mı Darth Vader mi belli değil. Dönüşümleri çok hızlı olmaktadır. Sürekli cezaya eğilimli bir yapısı vardır. Uruguay’ın medar-ı iftiharı. Kulübe hiçbir Uruguaylı önermemesiyle ileride menajer olamayacağını göstermiştir.

devam edebilir...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails