23 Mayıs 2009 Cumartesi

SEZON SONU OLASILIKLARI 2



Trabzonspor'un son dakika golü ve Eskişehirspor galibiyetini öngörmemiştim. Özellikle Eskişehirspor'un galibiyeti ligin dibindeki Konyaspor'un bütün sistemini bozdu ve bu olay neticesinde yeni senayoları kurmak zorunda kaldık. Bu hafta, Konyaspor için oldukça kritik gözüküyor. Şükrü Saraçoğlu'ndan 1 puan bile alırlarsa ligde kalacaklarını düşünmekteyim ama Fenerbahçe'nin maçı önemsemeyeceğini ve bırakacağını sanmıyorum. (Kongre sonrasında hangi başkan seçilirse yeni döneminin ilk maçı olacak, basit bir psikolojik etken)
Diğer taraftan Denizlispor, Ankaragücü'nden puan alamasa bile ikili averajda Konyaspor'un önünde ve yarın Konya'nın yenilmesi halinde Denizlispor ligde kalacak ve son maçı tahmin edin kiminle! Son maça hedefsiz kalan takım da ister istemez rahatlık olacaktır. Bu nedenden ötürü ligin kaderini Fenerbahçe tayin edecek gibi gözüküyor.
Kayserispor'da Recep Mamur yeniden başkan oldu ve Hacettepe karşısında Kayserispor'un galibiyeti ön planda gözüküyor. Aşağıda son iki haftanın tahminlerini ve bu hafta dahil olmak üzere son 3 haftanın puan cetveline bakabilirsiniz. Dünya döndükçe bu tablo değişebilir diyoruz...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails