19 Mayıs 2010 Çarşamba

Aziz Yıldırım Suçluyu Buldu!.

Yorumsuz

5 yorum:

Arif dedi ki...

Söylenenleri iyi anlamadan yorum yapmayalım lütfen.Aziz Yıldırım'ın kastettiği şey şuydu, dinleyenler dikkat ederse anlayacaktır.
Fenerbahçe her maçı kazandığında, kaleciyi satın alıyor, şike yapıyor gibi spekülasyanlar yaratıldı.Peki Rüştünün yediği gollere ne diyeceksiniz, bu da mı şaibeli?

Lev Kom dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Lev Kom dedi ki...

Beşiktaş'ın açıklamalarında dediği gibi Rüştü arkadaşlarını aramıştır ama ne konuştuğunu bilemeyiz yalnız Aziz Yıldırım bu ikili konuşmaları bal gibi de biliyordu. Bu telefon konuşmalarından hiç bahsetmese sizin dediğiniz şekilde madem bu kaleciler hatalı goller yedi o zaman Bursa maçındaki goller de mi hatalıydı dese belki kabul edilebilirdi ama o telefon konuşmalarından bahsedince ben hiç bu saflıkta bakamıyorum artık o sözlere.

onur dedi ki...

1) Hangi gerizekalı Rüştü arkadaşlarını aradı da, onlardan hatır için FB'ye karşı iyi oynamalarını istedi de, onlar da oynadı da FB'den puan aldı iddiasına inanır ki? Ya Aziz Yıldırım inanıyor ya da gündem değiştirmek için yapıyor.

2) Ancak unuttuğu birşey var ki bir insanın şerefi ile oynuyor. Hoş ben Aziz Yıldırım'ın o kavramdan ne kadar haberdar olduğu ya da başkalarının şerefini ne kadar önemsediği konusunda kararsızım?

3) "Bir deli kuyuya taş atar, bin akıllı çıkaramaz" ya da "çamur at izi kalsın" laflarını boşuna söylememiş atalarımız. Onların zamanında da Aziz Yıldırım gibi biri mi vardı acaba?

Lev Kom dedi ki...

Bir tane takım çıktı da her şeyi değiştirir sanmıştım 3 gündür ama hevesimiz 72 saat bile sürmedi. 72 saattir kafamda sadece futbol vardı. Onu aldı götürdü bugün. Şu 72 saatte 3 ayda yazmadığm kadar yazdım ama her şey boşa. Futbolun eğlencesine dair her şey uçup gitti zihnimden...

Related Posts with Thumbnails