1 Mayıs 2010 Cumartesi

Got a Licence to Bill

Başlık 1989 yapımı James Bond filminin soundtrack albümünden deforme edildi. Nedeni ise TFF'nin lisans verme işlemlerinde Beşiktaş'ı göremememizden kaynaklanıyor. Lisans sene ortasında verildiyse ve gözümden kaçmışsa BJK yönetim kurulundan peşinen özür dileyelim. Tersi bir durumda 5 kulübün arasına girememeyi nasıl savunabilirler.

Şarkının da güzel bir nakaratı var.

Anyone who tries to tear us apart
Got a licence to _ ill



Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Kulüp Lisans Sistemi çerçevesinde yapılan denetimler sonucunda 5 Turkcell Süper Lig kulübüne lisans verilmesini onayladı. Buna göre; Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray A.Ş., Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri lisans almaya hak kazandı.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, UEFA ve TFF Kulüp Lisans Talimatlarındaki süre ve hükümlere uygun olarak; 7 Mayıs 2010 tarihinde yapacağı bir sonraki toplantıda, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan diğer kulüplerin kulüp lisans başvurularını görüşecek.

UEFA tarafından başlatılan ve 6 sezondan beri düzenli olarak ülkemizde uygulanan Kulüp Lisans Sistemi'nin temel amacı; kulüplerimizin sportif, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali açılardan sistemlerini belli bir standarda ulaştırıp, bu seviyenin gelişimi ve sürekliliğini sağlamaktır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails