18 Mayıs 2010 Salı

Kasımpaşa'nın Yeni Transferleri




Georgi Zdravkov Sarmov 7 Eylül 1985’de Burgas’da dünyaya gelmiş. Sert şutlar çıkaran ofansif orta saha defansif rolleri de üstelenebiliyor. Duran topları kendisinin kullandığı belirtilmiş. Naftex’te geçirdiği 3 sezonda 43 maça çıkıp 2 gol atmış(bg.wikiyi baz aldım).

Levski Sofya’daki ilk sezonunda genel olarak yedekti. Efsane Borimirov’un futbolu bırakmasının ardından 2008-09 sezonundan itibaren ise takımda önemli bir parçası oldu. Vladimir Gadzhev ile birlikte o sezon ligin en iyi orta sahasını oluşturuyordu. 2009 yılında Bulgaristan şampiyonluğunu tattı.

Milli takımdaki ilk maçı 26 Mart 2008 yılında Finlandiya karşılaşması olarak gözüküyor.
3 yılda 6 kupa





Transfer edilen bir diğer adam da '87 doğumlu Nikolay Dimitrov. Levski Sofya akademisinden çıkan kanat oyuncusuyla Arsenal, Osasuna ve Steaua Bükreş’in de ilgilendiği belirtiliyor. Hem kanat oyuncusu hem de oyun kurucu olduğu belirtilmiş klasik olarak top sürme özelliği ön plana çıkarılmış.
Levski’de 159 maça çıkmış 7206 dakika oynamış. Üçü penaltıdan 24 gol atmış. Bir de Kuzey İrlanda maçından tek milli forması var gardırobunda…

Futbolcuların gelmesinde eski futbolcu Nesim aracı olmuş.

Bulgar futboluyla ilgim yok. Bilgilerin tamamı wiki ve Levski resmi sitesinden alınmadır.

4 yorum:

sukullaci dedi ki...

istatistiklere bakılırsa sarmov duran topları pek de kullanamıyo.

oğuzhan dedi ki...

dimitroc cm nin update versiyonlarında efsane bir oyuncuya dönüşüyor.01-02 de Robbeni keşfeden CM bunu tutturursa Kasımpaşa sezonun transferini yapmış olur:)

Lev Kom dedi ki...

sukulaci'ye

Sarmov'unkileri resmi siteden almadım. Dediğiniz doğru olabilir.


oğuzhan'a
Beşer yıllık sözleşme yaptıklarına göre onlar da en azından bir tanesinden bir şey bekliyorlardır. Eldekilerden iyi olması yeterlidir(ki hiç yoktu). Orta sahanın ortasında baskıya rağmen iyi top çıkartacak bir adama ihtiyaçları var. Sarmov belki buraya uyabilir. Dimitrov ise kanatlarda çok önemli işler yapabilecek gibi duruyor ama TSL'de 8 ila 10 maç görmek lazım.

Adsız dedi ki...

ilginc blog icin tesekkur

Related Posts with Thumbnails